Bordélyház fenntartói ellen emeltek vádat Egerben

Téma: 

Bordélyház fenntartása és prostitúció elősegítése miatt három emberrel szemben emelt vádat az Egri Járási Ügyészség - tájékoztatta a Heves megyei főügyész csütörtökön az MTI-t.

 

Szalóki Zoltán közleményében felidézte: a vádlottak 2012 tavaszától "rendszeres jövedelemszerzés cél

 

    A nők különböző internetes oldalakon hirdették magukat. Szolgáltatásaikért fix díjat számoltak fel, amelynek a felét átadták az összegeket meghatározó első- és másodrendű vádlottnak, akik így két év alatt összesen csaknem tízmillió forinthoz jutottak. A harmadrendű vádlott önként segédkezett "a nők betanításában" és hirdetésében.    A terhére rótt bűncselekményt a harmadrendű vádlott a vele szemben korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, ezért esetében az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetésre tett indítványt.

    Az elsőrendű és a másodrendű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetés kiszabását kérte az ügyészség. Indítványt tett továbbá arra, hogy a járásbíróság mindhárom vádlottat tiltsa ki Heves megye területéről, és mindannyiukkal szemben alkalmazzon részleges vagyonelkobzást.

 

-mti-

Kapcsolódó cikkeink

MTI/EPA/Georgi Licovszki

A macedón különleges ügyészség csütörtökön újabb két pontban emelt vádat Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő ellen, így már hat eljárás van ellene folyamatban.

Vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség Páva Zsolt (Fidesz) pécsi polgármester lányának feltételezett támadója ellen a napokban - közölte szerdán a Baranya Megyei Főügyészség helyettes vezetője az MTI érdeklődésére.

A müncheni ügyészség vesztegetéssel és hűtlen kezelésre felbujtással vádolta meg a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-t. A müncheni tartományi bíróság szóvivője szerdán közölte, hogy a vádiratot eljuttatták a brit üzletemberhez.

Christian Wulff

Megvesztegethetőség miatt vádat emelt a hannoveri ügyészség Christian Wulff volt német államfő ellen pénteken.Az ügyészség közleménye szerint a nyomozás során megalapozottnak bizonyult a gyanú, hogy 2008-ban egy producer azzal motiválta egy filmprojekt támogatására az...

2019. augusztus 19., hétfő, Huba