Borsodszentgyörgy: Meghalt egy ember lakástűzben

Téma: 

Kigyulladt egy ház melléképülete vasárnap reggel Borsodszentgyörgyön, a tűzoltók egy ember holttestét hozták ki az ingatlanból - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kigyulladt egy ház melléképülete vasárnap reggel Borsodszentgyörgyön, a tűzoltók egy ember holttestét hozták ki az ingatlanból - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Hudák Andrea közlése szerint egy Szentgyörgyi utcai háznál keletkezett a tűz, amely még a tűzoltók kiérkezése előtt kialudt.

Kapcsolódó cikkeink

Lezuhant egy ultrakönnyű sportrepülőgép csütörtökön eddig tisztázatlan körülmények között a Fejér megyei Úrhida közelében, a két utas közül az egyik meghalt – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház Miskolcon

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház pénteken délelőtt Miskolc külvárosában, a Lónyai Menyhért utcában – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Erdély TV

Baleset érte a bálványosi nyári szabadegyetem felé az Orbán Viktort kísérő konvoj egyik autóját a romániai Kelementelke és Erdőszentgyörgy között, de a miniszterelnököt szállító kocsi nem érintett a balesetben.

Meghalt a magyar díva - 101 éves korában meghalt Eggerth Márta

New Yorkhoz közeli otthonában 101 éves korában meghalt Eggerth Márta magyar származású koloratúrszoprán énekesnő, színésznő.

2020. augusztus 8., szombat, László