Brutálisan agyonverte barátnőjét egy részeg férfi Miskolcon

Írta: itv , - Frissítve: 13th December, 2017 - 7:53am

Téma: 

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a B.A.Z. Megyei Főügyészség egy 54 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy a nő belehalt a sérülésekbe.

A férfi 2014 óta került közelebbi kapcsolatba a sértett nővel. Gyakran nála is aludt. Mivel mindketten italozó életmódot folytattak, közöttük gyakoriak voltak a veszekedések. Ezek során a férfi többször bántalmazta is a nőt. Emiatt vele szemben rendőrségi eljárások is indultak.

 

2017 februárjában a vádlott ismét felkereste barátnőjét. Megvacsoráztak és közben nagy mennyiségű bort is megittak. Ismét veszekedni kezdtek. A férfi többször fején és testén megütve bántalmazta a nőt, aki az ütésektől az ágyra esett. Rövid időn belül rosszul lett, hányt is. A férfi ekkor magára hagyta és hazament saját lakásába. Másnap reggel fiát küldte át a nőhöz, aki addigra már meghalt.

Az előző esti bántalmazás következtében olyan súlyos fej és koponya sérüléseket szenvedett, melynek következtében rövid időn belül életét vesztette. Halála az átlagost jóval meghaladó szenvedés mellett következett be.

 

A férfit őrizetbe vették és a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

 

Az ügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Miskolc, 2017. december hó 13. napján

 

 

 

                                                                                                  Dr. Miskolci László

                                                                                                            főügyész

 

 

Kapcsolódó cikkeink