Buszrongálókat fogott el a rendőrség

Téma: 

Motiválatlan volt azoknak a fiataloknak a tette, akik Borsodnádasdon rongáltak meg két buszt.

 

Rongálás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Borsodnádasdon, 2014. március 29-én 23 órát követően két parkoló helyközi járatú buszt megrongáltak. Az elkövetők az ablaktörlő lapátokat, visszapillantó tükröket, a karosszériát megkarcolták, a motorháztetőt felfeszítették, márkajelzéseket letörték és elvitték, a szélvédőket, ablakokat berepesztették, indexburákat betörték és lökhárítókat is amortizálták.

title]

 

Az eljárás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható borsodnádasdi 18 éves Cs. Mátyást és a 18 éves É. Rolandot. Utóbbi terhelt 2014. június 5-ei gyanúsítotti kihallgatásán társához hasonlóan részletes beismerő vallomást tett.

 

Kapcsolódó cikkeink

Rablókat fogott el a rendőrség

Ketten támadtak egy férfire Sátoraljaújhelyen, a rendőrök egy hét leforgása alatt elfogták a rablókat.

 

Utcai támadót fogott el Miskolcon egy szolgálaton kívüli rendőrkapitány, a kirabolt asszony súlyosan megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Az Egyesült Államok tiltakozni készül amiatt, hogy egy orosz vadászgép a Balti-tenger fölött, nemzetközi légtérben kockázatos módon „fogott el” egy amerikai felderítő repülőgépet – közölte internetes kiadásában vasárnap a The Wall Street Journal (WSJ) és a CNN....

Ámokfutó autóst fogott egy szolgálatba induló NAV pénzügyőr a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen. A balesetet előidéző autós nagy sebességgel cikázva egy szabályosan közlekedő másik járművet szorított le az úttestről.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba