Csomaj: Buszvezetőre támadt a dühös anya

Téma: 

A 33 éves csomaji nő áprilisban rontott neki a távolsági busz vezetőjének. Fel akart szállni a járműre több gyermekkel együtt. Kedvezményes jegyet vásárolt volna, de semmilyen irattal nem tudta igazolni jogosultságát, ezért a sofőr nem adott neki.Az asszony trágár szavakkal illette a buszvezetőt, majd többször megpróbálta megütni. Mindeközben azt hangoztatta, rendőrt hív. Ezt végül a sofőr tette meg.

Az agresszív nő ellen közfeladatot ellátó személy ellen indult eljárás. A nyomozást a rendőrség befejezte, a keletkezett iratok már az illetékes ügyészségen vannak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság, hétfőn.

Kapcsolódó cikkeink

Rómában, 1979-ben készitett felvétel Teréz anyáról, a szegények és elesettek segítését végző Irgalmas Nővérek Rendjének alapítójáról, amint egy kisgyermeket tart karján. A Nobel-békedíjas Teréz anya szivelégtelenség következtében, 87 éves korában elhunyt Kalkuttában, 1997. szeptember 5-én.

Szeptember 4-én avatják szentté Teréz anyát, erről a Ferenc pápa vezette keddi vatikáni bíborosi tanácskozás (konzisztórium) döntött.

A szertartást a római Szent Péter téren tartják majd.

A repülő vécéjén szült a nő, a gépről nevezte el a bébit!

Dubaiból utazott Manilába az a 27 hetes terhes nő, aki végül a repülőgép vécéjében szülte meg gyerkőcét.

60 centiméteres és 6 kg-os óriás bébi született Lipcsében. A nő nem kért császár metszést, természetes úton hozta világra kislányát, akinek a Jasleen nevet adták szülei. Az érdekesség, hogy az anya nem diagnosztizált terhességi cukorbetegségben szenvedett.

2019. december 10., kedd, Judit