Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház Miskolcon

Téma: 

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház pénteken délelőtt Miskolc külvárosában, a Lónyai Menyhért utcában – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Dojcsák Dávid elmondta, hogy a miskolci hivatásos tűzoltók megkezdték az épület oltását. Ennek során egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A tűzhöz a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot, a mentőket, a rendőrséget, a helyi áram-, illetve gázszolgáltatót is riasztották – közölte a referens.

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Kigyulladt egy ház melléképülete vasárnap reggel Borsodszentgyörgyön, a tűzoltók egy ember holttestét hozták ki az ingatlanból - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kigyulladt egy ház Miskolcon, a Martinkertvárosban a Berzsenyi úton pénteken – mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Lezuhant egy ultrakönnyű sportrepülőgép csütörtökön eddig tisztázatlan körülmények között a Fejér megyei Úrhida közelében, a két utas közül az egyik meghalt – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Vádat emeltek fegyveresen, jelentős értékre elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt egy 38 éves balassagyarmati férfi ellen, aki az ügyészség szerint 2007 és 2014 novembere között 47 helyszínen hajtott végre többségükben fegyveres rablásokat...

2020. július 11., szombat, Nóra,Lili