Egy filmben szerepel majd Superman és Batman

Téma: 

Egy filmben szerepel majd Superman és Batman - jelentette be Zack Snyder, Az acélember című film rendezője a hétvégén a San Diegó-i Comic-Conon, a képregényimádók ez évi találkozóján.
Snyder csak annyit közölt, hogy Az acélember folytatásában szerepel majd először együtt a mozivásznon a két szuperhős. A Supermannek ezt a folytatását is Snyder rendezi, részleteket azonban nem árult el, mert mint mondta, a forgatókönyvet még írják.

Az AP amerikai hírügynökség emlékeztetett arra, hogy a mozikban most futó Az acélember című film eddig világszerte mintegy 630 millió dollárt hozott a készítőknek. A tervek szerint a jövő évben kezdik meg a Supermant és Batmant együtt szerepeltető film forgatását, és az alkotás 2015-ben kerül majd a mozikba.

A hírügynökség szerint Batman és Superman már szerepelt együtt a 80-as években A sötét lovag visszatér című minisorozatban, amelynek szerzője Frank Miller volt.

Kapcsolódó cikkeink

Ben Affleck játsza Batmant az Acélember egyelőre cím nélküli folytatásában, jelentette be a Warner Bros. Affleck ezzel a nyolcadik színész, aki magára ölti a denevérember jelmezét.

police.hu

Egy vitás közlekedési helyzetre úgy tett pontot az egyik autós Bükkábrányban, hogy a másik sofőrt leszorította az útról, majd megütötte és megszúrta. A támadót azonosították, majd elfogták a mezőkövesdi rendőrök.

A büntetés-végrehajtásról szóló új jogszabályt készít elő a Belügyminisztérium, ebben a kor követelményeihez igazítják a szociológiai és fogvatartási követelményeket - mondta Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön a Nemzeti Fórum Kölcsey Körének rendezvényén Budapesten.

2020. augusztus 8., szombat, László