Elásták az édességet és a cigarettát a tolvajok

Téma: 

Elásta zsákmányának nagy részét az az öt telkibányai férfi, aki kifosztott egy helyi élelmiszerboltot. Az áru meglett, a tolvajokat elfogták – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.Dobi Tamás közölte: a tolvajok a telkibányai élelmiszerüzletből több százezer forint értékű áruval, egyebek mellett cigarettával, édességgel távoztak. A rendőrök öt helybelit fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A házkutatásokon megtalálták és lefoglalták a zsákmány nagy részét, a többségét elásták a tolvajok.

Kapcsolódó cikkeink

Több mint száz cső kukoricát akartak ellopni azok a tolvajok, akiket tetten értek a járőrök. A körömi terménytolvajok 2013. július 22-én a délutáni órákban Sajóhídvég külterületén szándékozták eltulajdonítani a kukoricát.

MTI-fotó: Czeglédi Zsolt

A nyári időszakban leggyakoribb jogsértés szinte minden esetben a pihenéshez, a nyaraláshoz köthető: ilyen például a nyári szezonban jellemzően megszaporodó strandi lopás.

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során egy kondói idős asszony házából készpénzt eltulajdonító csapat tagjait kerítették kézre és állították elő.

A járőrök a mezőőrökkel való jó együttműködés eredményeként rövid időn belül elfogták és előállították a vasúti berendezés megrongálóit.

2020. november 26., csütörtök, Virág