Elfáradtak a gyaloglásban, ezért loptak biciklit

Téma: 

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Mint azt a police.hu-n megjelent hír ismerteti, a gyanúsítottak ásotthalmi ismerősüktől gyalogoltak haza 2018. április 22-én éjszaka. Közel 9 kilométer gyaloglás után, Ruzsára érve elfáradtak, ezért úgy döntöttek, hogy az egyik ingatlan melléképületéből eltulajdonítanak két biciklit.

 koronaradio.hu

A lopott járművekkel egészen Üllésig jutottak, ahol a körzeti megbízott április 23-án délelőtt igazoltatta őket. A 23 éves férfi és a 26 éves nő nem tudott elszámolni a kerékpárokkal, ezért a rendőrök a gyanúsítottakat előállították, akik kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

 

Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járműveket visszaadták a tulajdonosnak.

Kapcsolódó cikkeink

A tulajdonos épségben visszakapta az eltulajdonított állatokat.

 

Egy tiszaberceli családi ház udvarán álló melléképületből loptak el két belga óriásnyulat 2015. április 5-én reggelre.

http://img.somogymegye.net/
Egy fiatalkorú fiú nem akart hazagyalogolni, ezért elkötött egy kerékpárt egy girincsi portáról.
 
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A magyar kerékpáros kultúrát kritizálta nemrég Tarlós István főpolgármester, aki a piroson áthajtók miatt a bringásoknál is kötelezővé tenné a KRESZ-vizsgát.

Evelin: "A szüleim nem lopták szét az országot"

Gáspár Győző kamaszkorú lánya sok kortársához hasonlóan egyre többet foglalkozik a külsejével. Kozmetikushoz, körmöshöz jár és az alakjával is egyre többet foglalkozik.

Bár az utóbbi időben néhány kiló felszaladt Evelinre, édesapja támogatásával újra mozgásba lendült....

2019. augusztus 19., hétfő, Huba