Elfogott falbontók

Téma: 

A körzeti megbízottak pár órán belül elfogták azokat a csenyétei tolvajokat, akik kibontották a helyi élelmiszerüzlet falát.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság Krasznokvajdai Rendőrse T. Dániel 23 éves, M. Gyula 46 éves és P. András 19 éves helyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Csenyétén, a helyi élelmiszerbolt falát 2015. február 11-én 7 óra előtt kibontották, majd onnan élelmiszereket és szeszes italokat tulajdonítottak el, amelyeket később otthonaikban, például egy kiságyban rejtettek el.

 

A gyanúsítottaknál tartott házkutatásokon az ellopott értékek nagyrészét a rendőrök lefoglalták, amiket az eljárás során visszaadtak a sértettnek.

Kapcsolódó cikkeink

 A helyi körzeti megbízott segítségével a szerencsi nyomozók elfogták azt a férfit, aki hol egyedül, hol társaival megyaszói ingatlanokba, boltba és presszóba tört be.

Mindössze néhány utca előnyre tehetett csak szert az a miskolci rabló, aki megtámadott egy nőt. A férfit azonnal elfogták a rendőrök.

 

 Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök két szlovák állampolgárt, akik egy miskolci drogériából az erre a célra speciálisan kialakított táskájukkal nagy értékű parfümöket akartak ellopni.

MTI Fotó: Ujvári Sándor

A szerdán elfogott, cigarettacsempészet támogatásával gyanúsított pénzügyőrök közül kilencet előzetes letartóztatásba helyezett, nyolcnak pedig a házi őrizetét rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság.

2019. július 20., szombat, Illés