Elfogott miskolci rabló

Téma: 

Mindössze néhány utca előnyre tehetett csak szert az a miskolci rabló, aki megtámadott egy nőt. A férfit azonnal elfogták a rendőrök.

 

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a későbbi gyanúsított Miskolcon, a Thököly utcában 2015. február 27-én 1 óra 20 perckor rátámadt egy 60 éves hazafelé tartó nőre, akit a rabló a földre lökött, majd erőszakkal elvette táskáját. Az elkövető a zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a rendelkezésükre álló személyleírás alapján haladéktalanul megkezdték az adott körzet átvizsgálását, melynek alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály szolgálatirányító parancsnoka a Tímármalom utcában azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

 

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított terhelt gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A bűnügyi őrizetbe vett fiatalkorú terhelttel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó cikkeink

A körzeti megbízottak pár órán belül elfogták azokat a csenyétei tolvajokat, akik kibontották a helyi élelmiszerüzlet falát.

 Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök két szlovák állampolgárt, akik egy miskolci drogériából az erre a célra speciálisan kialakított táskájukkal nagy értékű parfümöket akartak ellopni.

 A helyi körzeti megbízott segítségével a szerencsi nyomozók elfogták azt a férfit, aki hol egyedül, hol társaival megyaszói ingatlanokba, boltba és presszóba tört be.

Elfogott és előállított tolvaj

A Készenléti Rendőrség járőrei tolvajt fogtak el Miskolc külterületén.

2019. július 20., szombat, Illés