Elfogták a bánrévei lélekharang ellopásával gyanúsított fiatalokat

Téma: 

Elfogtak a napokban két fiatalt, akik a gyanú szerint ellopták a bánrévei temető lélekharangját és számos más bűncselekményt követtek el - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dobi Tamás elmondta: a tolvajok április és június között Bánrévén több családi ház melléképületét törték fel, azokból kézi szerszámokat, fűkaszát, hegesztőt, kerékpárt, boronát, ekét és egyéb, fémből készült tárgyakat vittek el, de ellopták a helyi köztemető lélekharangját, illetve a vasútállomáson a fedlapokat is.
A rendőrség szerint a 21 éves férfi és fiatalkorú társa megalapozottan gyanúsítható a lopásokkal. A nyomozásban a szlovák rendőrhatóságok is támogatást nyújtottak, mivel a tettesek az ellopott értékeket külföldön értékesítették.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Mostantól már a 16 és 18 év közötti fiatalokat is lehet regisztrálni az oltásra a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon. A 16-18 évesek oltása május 10.

EPA

Ferenc pápa látogatást tett a Szent Péter téren és meggyóntatott több fiatalt. A katolikus egyház feje váratlanul jelent meg a téren és egy óra leforgása alatt 16 fiatal gyónhatott nála.

hirado.hu

Ma már az internet világán, az online közösségi tereken keresztül nyílik ki a világ a fiatalok előtt, ám a digitális tér veszélyes üzem, ezért ott sem szabad megfeledkezni a biztonságos környezet megteremtéséről - erről az Emmi család- és ifjúságügyért is felelős...

Ismét magyar fiatalokat bántalmaztak Temerinben

Ismét bántalmaztak két magyar fiatalt, az incidens vasárnap hajnalban történt - írta a Vajdaság Ma délvidéki hírportál.

2021. május 6., csütörtök, Ivett,Frida