Elfogták a garázda nőket Sajószentpéteren

Téma: 

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt 24 főt vettek szabálysértési őrizetbe

A járőrök elfogták el és előállították a rendőrségre azokat a nőket is, akik Sajószentpéteren verekedtek össze egymással a hajnali órákban. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított büntető eljárást az ügyben.

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen felül tizenegy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy személygépkocsi haladt a délutáni órákban Alsóberecki irányából Sátoraljaújhely felé, a sofőr azonban rosszul választotta meg járműve sebességét, ezért megcsúszott. A jármű áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy vele szemben közlekedő autónak, amiben egy utas könnyű sérüléseket szenvedett. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak!

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Az Állami Számvevőszék benyújtotta a 2018-as működéséről és szakmai tevékenységéről szóló beszámolóját az Országgyűlésnek – közölte a számvevőszék csütörtökön közleményben az MTI-vel.

EPA

Kína vasárnap sikertelenül próbálta nehéz hordozórakétáinak második típusát, a Long March-5 Y2-t, amely egy 7,5 tonnás távközlési műholdat állított volna pályára - jelentette a helyi média.

2019. november 21., csütörtök, Olivér