Előzetes letartóztatásban a sorozat-rablók - A Miskolci Rendőrkapitányság sértettek jelentkezését várja

Téma: 

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntette miatt folytat eljárást Ó. Gergő és M. Richárd 19 éves miskolci fiatalemberekkel szemben.

Az elkövetők 2013. március és május közötti időben Miskolcon a diósgyőri városrészben, illetve a Stadion utca környékén idős emberek fülbevalóját kitépték, táskájukat a kezükből kiszakították. Legutolsó rablásukat 2013. május 30-án követték el, amikoris a kiértesített rendőrjárőrök a bűncselekmény elkövetésének közelében elfogták a két fiatalt, akiket a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vett. A gyanúsítotti kihallgatás alkalmával Ó. Gergő és M. Richárd több hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerte. A rendőrség előterjesztése alapján a bíróság elrendelte a tettesek előzetes letartóztatását.

A Rendőrség kéri, hogy aki Miskolcon 2013. március, április vagy május hónapokban hasonló bűncselekmény áldozata lett és nem tett még róla bejelentést, jelentkezzen a Miskolci Rendőrkapitányságon. Megtehetik személyesen a Miskolc, Fábián kapu 4. szám alatt dr. Fazekas Csaba r. százados, Gondos József r. őrnagy, vagy Suszter Máté r. főtörzsőrmesternél, illetve telefonon a 06-46/ 514 511 / 2490 vagy /2381 melléken, vagy hívják az ingyenes segélyhívót a 112-es számon.

A Rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Kapcsolódó cikkeink

A „Tettekben az Esély” (ÁROP 1.1.9) kiemelt projekt keretében 2013.

Dr. Mengyi Roland, a közgyűlés elnöke felkérte a téségben élőket javaslattételre és fejlesztési terveik megosztására

Az önkormányzati törvény módosítását követően a megyei önkormányzatok tevékenységének a középpontjába a területfejlesztés került. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében már tavaly tavasszal megindult a területfejlesztési koncepció kidolgozása.

A tarcali kutatóintézet a tavasszal lezajlott szőlész-borász konzultációk után ismét szőlészeti-borászati szakmai előadássorozatot indít ezúttal Sárospatakon, ahol a borászati ágazat elismert szakemberei hívják közös gondolkodásra a szőlőtermesztéssel, borkészítéssel...

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

2021. január 22., péntek, Vince,Artúr