Előzetesben a miskolci futtató

Téma: 

Főleg fiatalkorú lányokat futtatott az a miskolci férfi, akit a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

A Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján, ügyészi indítványra a járásbíróság előzetes letartóztatását rendelte el K.
Gábor 25 éves férfinak. A vele szemben indított büntetőeljárás adatai szerint a gyanúsított elfogásáig tiltott kéjelgésből származó jövedelemből tartatta ki magát. Mivel K. Gábornak más jövedelemforrása nem volt, így három, prostitúciós tevékenységet folytató lány által megkeresett, és tőlük elvett pénzből fedezte a mindennapi életvitelével kapcsolatos kiadásait. Súlyosítja a férfi cselekményét, hogy mindhárom, általa kihasznált személy fiatalkorú volt.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság kitartottság bűntett miatt folytat eljárást.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkeink

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Barátnőjét futtatta egy  miskolci férfi

Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét.

2020. február 26., szerda, Edina