Emberölés Miskolcon – kilenc órán belül rendőrkézen az elkövetők

Téma: 

Holtan találtak rá egy 60 éves férfira miskolci lakásában 2013. március 20-án délután. A sértettre akkor még ismeretlenek rátámadtak és olyan súlyosan bántalmazták, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított kilenc órán belül beazonosították, elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi fiatalembereket – a 18 éves K. Alexet és 16 éves fiatalkorú társát -, valamint az ügyben harmadik, bűnpártolással érintett, 19 éves G. Richárdot.
Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást és előterjesztéssel él az ügyészség felé a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Sóki Tamás

A harmadfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla szerdán jogerősen kilenc év börtönre ítélte azt a 40 éves budapesti férfit, aki 2014 augusztusában az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt.

Kilenc hétig razziáznak az adóellenőrök Borsodban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatóságának adóellenőrei júliustól kilenc héten keresztül fokozottan ellenőrzik az idegenforgalmilag frekventált üdülőhelyeken üzemelő kereskedelmi és vendéglátó egységeket, a jelentősebb rendezvényeket,...

Fotó: Christian Bruna / MTI / EPA Osztrák rendőrök Bécs belvárosában az óév utolsó napján 2015. december 31-én.

Elfogtak a hétvégén Bécsben kilenc irakit, akiknek valószínűleg közük lehet ahhoz, hogy szilveszter éjszakáján megerőszakoltak egy nőt az osztrák fővárosban, írja az MTI

2020. december 2., szerda, Melinda,Vivien