Fémet akartak lopni, de megzavarták őket - Vádemelési javaslat a négy tolvajjal szemben.

Téma: 

Egy 65 éves edelényi férfi 2013. február 28-án lopás miatt tett bejelentést a rendőrségen. A sértett elmondta, hogy körülbelül egy órára hagyta el lakását délelőtt, majd mikor hazaért azt látta, hogy négy ismeretlen személy a hátsó kerítésénél áll. Az elkövetők, miután észrevették, hogy a tulajdonos haza érkezett, a hátsó kerítésen keresztül kiugorva elmenekültek. A tolvajok a nyitott fészerből egy hegesztőtrafót, valamint különféle réz és alumínium kábeleket akartak eltulajdonítani, de azokat a kerítésen kívül hátrahagyták. A sértett az egyik fiatalembert felismerte, ugyanis korábban már többször kereste meg azzal az ajánlattal, hogy hulladék-vasat vásároljon tőle.
A rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfiakat.
Az Edelényi Rendőrkapitányság a 46 éves K. András, a 22 éves M. Sándor, a 18 éves M. Arnold és a 25 éves M. Norberttel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte a Kazincbarcikai Járási Ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkeink

illusztráció

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség azzal a párral szemben, akik két bevásárlókocsit is eltoltak egy miskolci élelmiszerboltból.

Tarcal egyik ingatlanára 2013.

Illusztráció

Ittasan vezetett - Vádemelési javaslat a külföldi sofőrrel szemben. Szerencs belterületén állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzés során 2013. július 24-én 03 óra 22 perckor egy olasz rendszámú személygépkocsit.

Ózdon, az Alkotmány úton két fiatal haladt gyors tempóban 2013. június 19-én a késő éjszakai órákban. A szolgálatban lévő körzeti megbízottnak az tűnt fel, hogy egyikük szemeteskukát húz maga után.

2020. szeptember 28., hétfő, Vencel