Fényes nappal az utcán raboltak ki a fiatalok egy idős nőt Miskolcon

Téma: 

A miskolci rendőrök a helyszín közelében elfogták azt a két fivért, akik kiraboltak egy 83 éves nyugdíjast.

 
A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Alex 19 éves helyi lakossal és 17 éves öccsével szemben.
 
A gyanúsítottak 2017. január 2-án 14 óra körül Miskolcon, a Bedegvölgy utcán megtámadtak egy 83 éves nénit. A nyugdíjast a táskájánál fogva a földre rántották, majd elvették értékeit. A futva menekülő fiatalok egyikét állampolgári segítséggel fél órán belül elfogták a rendőrök, aki társának testvérét nevezte meg. A sértettől eltulajdonított készpénz, személyes iratok, bankkártyák hiánytalanul megkerültek.
 
A támadókat előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, akik részletes beismerő vallomást tettek.
 
 

Az elkövetőket a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek a rablók előzetes letartóztatásának indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Kapcsolódó cikkeink

A tájékoztatás szerint a fiú családjának kiirtásával fenyegetőzött a két támadó fiatalember, a 19 éves szendrői K. Máté és 16 éves felsődobszai társa. Az áldozat a fenyegetés hatására átadta nekik készpénzét. A támadók erőszakkal elvették mobiltelefonját is.

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Két tizenéves fiatal rabolt ki egy fiút hétfőn Miskolcon, elfogták őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivői irodája kedden az MTI-vel.

Karddal raboltak ki egy trafikot Miskolcon

Karddal fenyegette meg Miskolcon egy trafik alkalmazottját egy férfi, aki a bevétellel elmenekült, ám elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t szerdán.Janasóczki Attila közlése szerint még február 13-án, az esti...

2021. április 13., kedd, Ida