Fókuszban a gyermekek biztonsága

Téma: 
Az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője a társszervekkel tartott gyámügyi egyeztető fórumot a fiatalok bűncselekményektől való megóvása érdekében.
 

Dr. Varga László r. alezredes, kapitányságvezető 2014. szeptember 11-én a kapitányság tárgyalótermében fogadta az Ózdi Járási Hivatal vezetőjét Zsigray Árpádot, valamint a helyi gyermekjóléti- és gyámügyi hivatal vezetőit és munkatársait.

A konzultáció célja a gyermekek bűncselekményektől való megóvása és a sérelmükre elkövetett bűncselekmények minél gyorsabb és szakszerűbb felderítése volt. A fórumon a kapitányvezető mellett a kapitányság Bűnügyi- és Vizsgálati osztályának vezetője is jelen volt és elemezték az előző ülés óta eltelt időszak tapasztalatait is.

 

police.hu

 

 

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Meg lehet előzni a hazánkban tomboló népbetegségeket, ha odafigyelünk a kicsik egészséges életmódjára – húzta alá Rétvári Bence.

A Szikszói kistérségben elindított 600 millió forintos támogatású projekt komplex jellegű, számos szakterületen egyszerre avatkozik be, ezáltal hatékonyan segíti elő a gyerekszegénység elleni küzdelmet.

2019. június 25., kedd, Vilmos