Folyamatos a rendőri jelenlét Felsőzsolcán

Téma: 

Gyermeket elsodró autót rongáltak meg egy közúti balesetben könnyebben megsérült fiú hozzátartozói Felsőzsolcán. A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos jelenlétet biztosít. 

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. október 6-án 16 óra 16 perckor érkezett bejelentés szerint Felsőzsolca belterületén egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél segítségnyújtási szándékkal megálló személygépjárműben tartózkodó két férfit megtámadtak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gépjármű megállását megelőzően az úton haladva elsodort egy kétéves kisfiút. A balesetet észlelve a gyermek hozzátartozói a gépkocsi jobb első ablaküvegét betörték és az autóban utasként tartózkodó 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadást észlelve a gépjárművel a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására hajtott.

 

A rendőrségre érkezett segélyhívást követően az ügyelet járőröket irányított a helyszínre, akik helyreállították a közrendet a településen.

A balesetben elsodort kisfiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol a horzsolásos sérüléseket szenvedett gyermeket ellátták, majd otthonába bocsátották.

 

Az anyagi kárral és könnyebb sérülésekkel járó eset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja. A településen a rendőrség a szükséges ideig folyamatos, megerősített rendőri jelenlétet biztosít.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Krizsán Csaba
A Miskolci Toborzó Iroda közleménye: 
 
A koronavírus-járvány ideje alatt is folyamatos a toborzás megyénkben. Vagyis a járvány ellenére is munkát és biztos megélhetést kínál a Magyar Honvédség, a haza védelme iránt
MTI Fotó Kovács Tamás

A betegellátás a húsvéti időszakban is folyamatos lesz az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fenntartásában működtetett intézményekben, kórházakban, és az Országos Mentőszolgálat is teljes készenlétben áll az ünnepek alatt.

MTI Fotó

Az ukrajnai helyzet alakulása miatt folyamatos a kapcsolattartás a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel (KMKSZ) – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Bonnban.

2020. július 8., szerda, Ellák