Fradistákat késeltek meg-Videóval!

Téma: 

Megkéseltek két fradi szurkolót a mérkőzés után a Csermőkei úton.A buszt előbb megdobálták, majd a leszálló utasok szóváltásba keveredtek a dobálókkal. A csete-patéban kések is előkerültek, két fradi szurkolót késeltek meg, egyiküket a combján, a másik szurkolót pedig a karján érte a késszúrás.

Azonnal elfogta és előállította a rendőrség azt a két hazai futballhuligánt, akik a 2013. április 21-én Miskolcon megrendezett DVTK – FTC labdarúgó-mérkőzést követően hazafelé tartva gépkocsijukból kiszálltak és vendégszurkolókat provokáltak. A provokáció eredményeként a két férfi vendégszurkolókkal szóváltásba került, majd tettlegességre is sor került. A tettlegesség során két vendégszurkoló és az út menti ingatlanokba bemenekülő két hazai drukker egyike megsérült. A szurkolói összecsapást követően a vendégszurkolók rátámadtak és megrongálták azt az idegen ingatlant, ahová a provokálók a túlerő láttán bemenekültek. A vendégszurkolók által megrongált ingatlan lakóinak semmilyen közük nem volt a bűncselekményhez. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei az incidenst követően a közrendet azonnal helyreállították és nyomban elfogták, majd őrizetbe vették az idegen ingatlanba bemenekült két provokátort. Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

További részletek később!

A helyszínelő rendőrök mellett mintegy 50 kommandóst lehetett látni, akik az egyik ház bejáratát teljesen elzárták, vélhetően onnan jöttek ki a szurkálók.

Kapcsolódó cikkeink

MTI/AP/Jürgen Schwarz

A Spiegel online kiadása úgy tudja, a német rendőrségnek vannak ilyen információi, egy német szociális munkás szerint pedig egymást értesítették a bevándorlók a kölni gyülekezőről.Változtat a bevándorlás-politikán Angela Merkel a kölni molesztálási botrány...

EPA

A volt NDK területén "büntették" a szavazók leginkább az NDK-ban felnőtt Angela Merkel kancellárt a vasárnapi németországi választáson.

Nincs ár- és belvízi veszélyhelyzet az országban, de szükség esetén a katasztrófavédelem és együttműködő szervei, a kormányhivatalok, valamint a műszaki eszközök készen állnak a leggyorsabb és leghatékonyabb beavatkozásra - jelentette ki a BM Országos Katasztrófavédelmi...

2019. június 25., kedd, Vilmos