Hamis jogsival, ittasan a tilosban

Téma: 

Tiszaújvárosban vonták ellenőrzés alá azt a férfit, aki gépkocsijával a tiltó jelzése ellenére behajtott egy utcába, majd igazoltatása során megállapították, hogy ittas, a járművezetéstől el van tiltva és a nála lévő vezetői engedély hamis.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. május 12-én a Bethlen Gábor utcában láttak el szolgálati feladataikat, amikor egy szabálytalanul közlekedő Citroen C3 típusú személygépjárműre lettek figyelmesek. Az intézkedés alá vont sofőrről csakhamar kiderült hogy a járművezetéstől 2013. évtől el van tiltva, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő eszköz pozitív értéket mutatott, ruházatátvizsgálása során pedig egy hamis vezetői engedély is előkerült.

title]

Az egyenruhások a 43 éves helyi Cs. Péter Pált előállították Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.  

 

Az eljárás alá vont személlyel szemben emellett járművezetés ittas állapotban vétség, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Ittasan vezetett - Vádemelési javaslat a külföldi sofőrrel szemben. Szerencs belterületén állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzés során 2013. július 24-én 03 óra 22 perckor egy olasz rendszámú személygépkocsit.

POZSONY | Egyre több hamis euróbankjegyet és -érmét foglalnak le Szlovákiában.

Megtörtént a választópolgárok arculcsapása! Öszöd után odatartottuk arcunk másik felét is. Ezt kihasználva a baloldali ellenzék ismét gondolkodás nélkül megalázta méltóságunkat - írja a Civil Összefogás Fórum közleménye.

Illusztráció EPA/Greek Police

Őrizetbe vettek öt migránst Krétán, akik hamis útlevelekkel próbáltak Németországba és Svájcba tartó repülőgépekre felszállni - közölte szerdán a görög sziget rendőrsége.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos