Hernádszentandrás: Bántalmazásba halt bele egy nő

Téma: 

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki megölt egy nőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádszentandráson; a férfi azt állítja, védekezésül bántalmazta a nőt - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-nek.

Dobi Tamás közlése szerint az emberöléssel H. Ferencet gyanúsítják. A helyszíni szemle adatai szerint a 76 éves férfi otthonában vasárnap kora délután megjelent egy 57 éves nő, aki a házigazdát értékeinek átadására szólította fel. A férfi védekezésül bántalmazta a nőt, aki a kórházba szállítás közben meghalt.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a jogos védelmi helyzetet is vizsgálják - közölte Dobi Tamás.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Krizsán Csaba

A nemzeti összetartozás minden magyarba bele van írva – hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Mosonmagyaróváron, a nemzeti összetartozás évének ünnepélyes megnyitóján.

Ukrán válság - Egy nap alatt 18 ukrán katona halt meg a kelet-ukrajnai harcokban

 Az elmúlt 24 óra alatt az ukrán fegyveres erők 18 tagja vesztette életét és 54 sebesült meg Kelet-Ukrajnában a szakadárok ellen folyó, Kijev által terrorellenesnek elnevezett hadműveletben - közölte szerdai sajtótájékoztatóján Andrij Liszenko, az ukrán Nemzetvédelmi...

Szerdán újabb koraszülött gyermek halt meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban.

2020. február 25., kedd, Géza