Karddal raboltak ki egy trafikot Miskolcon

Téma: 

Karddal fenyegette meg Miskolcon egy trafik alkalmazottját egy férfi, aki a bevétellel elmenekült, ám elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t szerdán.Janasóczki Attila közlése szerint még február 13-án, az esti órákban az Árpád úti Nemzeti Dohányboltba egy arcát sállal eltakaró ember ment be kezében egy karddal, és az ott dolgozó alkalmazottat a napi bevétel átadására kényszerítette.

A rendőrség rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves miskolci fiatalembert öt napon belül elfogták, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó cikkeink

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

A miskolci rendőrök a helyszín közelében elfogták azt a két fivért, akik kiraboltak egy 83 éves nyugdíjast.

Két tizenéves fiatal rabolt ki egy fiút hétfőn Miskolcon, elfogták őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivői irodája kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a fiú családjának kiirtásával fenyegetőzött a két támadó fiatalember, a 19 éves szendrői K. Máté és 16 éves felsődobszai társa. Az áldozat a fenyegetés hatására átadta nekik készpénzét. A támadók erőszakkal elvették mobiltelefonját is.

2021. április 13., kedd, Ida