Ledöntötték a második világháborús emlékművet Cigándon

Téma: 

A gyanúsítottat elfogták, rongálás vétsége miatt folytatnak ellene büntetőeljárást – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: a cigándiak által „siratóanyának” nevezett emlékművet egy 43 éves helybéli férfi döntötte le vasárnap este. A rongálással okozott kár megközelíti a hárommillió forintot.

24.hu

A férfi beismerte tettét, ezen kívül bevallott két gyújtogatást, valamint azt is, hogy kiszúrta egy autó négy kerekét – tette hozzá.

Forrás: MTI

Kép: 24.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI/Szigetváry Zsolt

A magyar-kínai együttműködés minden területen dinamikusan bővül – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Szófiában, a közmédiának adott nyilatkozatában.

Augusztus 1-ig tart a szerzői olvasás hónapja Európa kulturális fővárosában. Írók olvasnak fel műveikből a közönségnek minden nap este hat és nyolc óra között a felújított Erzsébet utcai bábszínházban.

Erősödött kissé a forint csütörtök reggelre az előző esti árfolyamához képest.Kora reggel 300,54 forinton jegyezték az eurót, míg szerdán este nyolc óra körül 300,90 forinton.

Kánikula - figyelmeztetés csaknem az egész országra

Három megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a hőség miatt. Hét megyében és Budapesten másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

2019. augusztus 20., kedd, István
Az államalapítás ünnepe