Lezuhant egy sportrepülőgép Úrhida közelében, egy ember meghalt

Téma: 

Lezuhant egy ultrakönnyű sportrepülőgép csütörtökön eddig tisztázatlan körülmények között a Fejér megyei Úrhida közelében, a két utas közül az egyik meghalt – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

 

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a másik utast a mentők kórházba vitték.

A szóvivő közölte, hogy a helyszínre két mentőhelikopter érkezett, azok szakemberei látták el a sérülteket, akik közül az egyik az újraélesztési kísérlet ellenére meghalt.

Tájékoztatása szerint a repülőgépből a sérülteket a székesfehérvári tűzoltók szabadították ki. A járműből szivárgott az üzemanyag, de tűz nem keletkezett, mert az üzemanyagot a talaj elnyelte.

- MTI -

 

Kapcsolódó cikkeink

Lezuhant, majd kigyulladt egy kisrepülőgép vasárnap délután a Hajdú-Bihar megyei Nádudvar és Nagyhegyes-Elep között, a pilóta a helyszínen meghalt - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház Miskolcon

Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház pénteken délelőtt Miskolc külvárosában, a Lónyai Menyhért utcában – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Illusztráció

Kigyulladt egy ház melléképülete vasárnap reggel Borsodszentgyörgyön, a tűzoltók egy ember holttestét hozták ki az ingatlanból - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Erdély TV

Baleset érte a bálványosi nyári szabadegyetem felé az Orbán Viktort kísérő konvoj egyik autóját a romániai Kelementelke és Erdőszentgyörgy között, de a miniszterelnököt szállító kocsi nem érintett a balesetben.

2020. október 25., vasárnap, Blanka,Bianka