Megerőszakolta az idős nőt Miskolcon, majd kitette a forgalmas főútra

Téma: 

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.

 

Szexuális erőszak bűntett, személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Miklós 56 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. február 23-án 3 óra körül Miskolcon, a Csabai kapuban bántalmazott, majd szexuális erőszakot követett el egy 83 éves nőn. A férfi a magatehetetlen idős asszonyt a házból kivitte, majd az ingatlan előtti négy sávos főközlekedési úton magára hagyta.

Az ügyben indított nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Kapcsolódó cikkeink

Miskolcon  veszik majd fel a 112-es segélyhívásokat

Hárommilliárd forintból Miskolcon épül ki a 112-es telefonszámon hívható országos segélyhívó egyik bázisa, amely csaknem ötszáz embernek ad majd munkát - jelentette be Kriza Ákos (archív fotó), a borsodi megyeszékhely fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A kép illusztráció

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 31 éves férfival szemben.

 

Miskolc - Idén is jár majd az adventi villamos (sok képpel)

Miskolcon az idei adventben újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos. A város adventi villamosát idén 600 méter díszítőszalag, 100 méternyi fényfüzér- és háló és 210 méter fénycső, valamint több száz karácsonyi dísz öltözteti ünnepi pompába.

Kerekes székes embert raboltak ki Miskolcon szombaton, a bűncselekménnyel gyanúsított 40 éves helybéli asszonyt elfogták - tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

2019. június 27., csütörtök, László