Nyékládháza: Fegyverrejtegetőre csapott le a TEK - Fegyverarzenál lapult a 72 éves bácsinál

Téma: 

A Terrorelhárítási Központ segítségével csaptak le a miskolci rendőrök egy nyékládházi férfire, aki fegyvereket halmozott fel, és a szomszédait fenyegette velük – közölte pénteken a rendőrség honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 72 éves férfit november 12-én elfogták, a házkutatás után különböző fegyvereket, alkatrészeket és éles lőszereket foglaltak le – írták. Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene a miskolci rendőrkapitányság.
A bíróság megtiltotta, hogy a gyanúsított elhagyja a lakhelyét.

Kapcsolódó cikkeink

 Miskolcra és környékére  orkánerejű széllel csapott le a vihar

Miskolcra és környékére orkánerejű széllel csapott le a vihar, a tűzoltókat főleg fakidőlések miatt riasztották eddig. A megyében elsősorban Miskolcon okozott és okoz gondot a heves esőzéssel kísért vihar.

Nem csak a hideg, hanem a hó is “beköszöntött” vasárnap kora délelőtt Miskolcra, és a megyére.

Ismét világcsúcsot úszott Hosszú Katinka, a magyar versenyző a rövidpályás Világkupa-sorozat berlini második fordulójának vasárnapi előfutamában 100 méter vegyesen döntött rekordot.

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen vasárnap, a barcelonai vizes világbajnokság zárónapján. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett.

2019. május 23., csütörtök, Dezső