Őrizetben a dorongos miskolci rabló

Téma: 

Miskolc belvárosában május 9-én a hajnali órákban egy sörözőbe belépett egy férfi, majd kabátját azon nyomban a fejére húzta. Az arcát eltakaró vendég a pultostól a bevételt követelte és kérésének nyomatékaként egy doronggal bántalmazta a nőt. Az ellenállást látva a tettes értékek nélkül elmenekült a helyszínről. A sértett a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A forró nyomos intézkedések eredményeként a járőrök jó hely és személyismeretük alapján a bűncselekmény helyszínétől majd egy kilométerre elfogták a rablási kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A 43 éves elkövető beismerte tettét, és többek között elmondta még, hogy már csak pár méter hiányzott ahhoz, hogy haza érjen, így voltaképpen a rendőrök a kapuja előtt fogták el dorongos rablót.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 43 éves férfival szemben, egyben előterjesztést tett előzetese letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Kapcsolódó cikkeink

Őrizetben a dorongos miskolci rabló

"

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét.

Illusztráció

Mezőkeresztesen egy idős asszony 2013. január 19-én hajnali 3 órakor arra ébredt, hogy az ablakánál zajokat hall, majd a hátsó szobába ismeretlenek beugranak. A néninek még annyi ideje volt, hogy keresztlányát hívja telefonon, aki értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül elfogták azt a két fiatal taktakenézi férfit, akik egy miskolci férfit a lakásában megkötöztek, bántalmaztak, majd különféle értékeket tulajdonítottak el tőle.

 

2019. augusztus 19., hétfő, Huba