Őrizetben a késsel bort követelő férfi

Téma: 

Egy sátoraljaújhelyi férfi kést emelt ismerősére, hogy italt szerezzen tőle. A rabló távozott ugyan a zsákmánnyal, de a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 44 éves helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. február 18-án az esti órákban idős ismerőséhez ment, miután az beengedte, a nála lévő késsel bort követelt tőle. A sértett a fenyegetés hatására át is adott egy üveg italt, majd a tettes ezt követően eltávozott. A cselekmény során személyi sérülés nem történt.

A sértett a helyi rendőrkapitányságon másnap tett bejelentést az ügyről. Az azonnalos rendőri intézkedéseknek köszönhetően a rablót a nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezi az elkövető előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Kapcsolódó cikkeink

A történelmi borvidék büszke akar maradni Tokaj-Hegyaljára, így a csomagolás módját is meg kell adni az önkormányzat szerint az itt termett szőlőből előállított bornak.

Jó bornak is kell a cégér

Összesen hárommillió euró áll rendelkezésre 2013 és 2016 között a magyar borok promóciójára Japán, az Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Kanada piacán. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter erre vonatkozó rendelete a keddi Magyar Közlönyben jelent meg....

Ez lehet az újabb magyar siker Kínában

Míg évekkel ezelőtt szinte egyáltalán nem ismerték, mára egyre keresettebb a bor is a kínai piacon, ahol a tokaji borok is jó eséllyel szállnak versenybe a vásárlók kegyeiért.

Illegális alkoholtermékeket foglalt le a NAV

Újabb összehangolt NAV-os akció keretében derült ki, hogy egy ózdi család saját ingatlanjában értékesít illegális alkoholtermékeket.

2020. november 30., hétfő, András,Andor