Quaddal szenvedett balesetet két fiatal Hollóházánál

Téma: 

 Quaddal szenvedett balesetet két fiatal kedden Hollóházánál, mindketten súlyosan megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel, a másik fiatalt mentőautóval vitték kórházba – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

 

Janasóczki Attila ismertetése szerint a két fiatal egy quaddal, vagyis egy négykerekű terepmotorral az úgynevezett Bodó réten, a László tanyánál szenvedett balesetet.

A rossz helyi vételi viszonyok miatt – nincs térerő a területen – a balesetről későbbre ígért részleteket a rendőrség.

 

- MTI -

Kapcsolódó cikkeink

A Magyar Honvédség egyik kiképző repülőgépe szenvedett balesetet leszállás közben Szolnokon. Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy pilótát, a Honvédkórház égésplasztikai osztályán jelenleg is műtik a katonát.

 

ITTAS MIKULÁS SZENVEDETT BALESETET AZ UTCÁN

Az 51 éves Mikulás és segítője akiknek a lova megijedt egy autótól, ezért balesetet szenvedtek. Most ittas vezetés miatt állnak bíróság elé.

Az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető útpályán közúti balesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs, az orosz Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója. A játékos Lamborghinije és egy Mercedes személyautó is összetört. A 67.

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító autó is részese volt csütörtök délután Nógrád megyében - közölte honlapján a rendőrség.

2019. június 27., csütörtök, László