Rablókat fogott el a rendőrség

Téma: 

Ketten támadtak egy férfire Sátoraljaújhelyen, a rendőrök egy hét leforgása alatt elfogták a rablókat.

 

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Sátoraljaújhelyen, a Széchenyi téren 2014. június 16-án 15 óra 10 perckor két útonálló hátulról megragadott egy férfit, aki a bántalmazás következtében földre esett. A támadók egy kapualjban erőszakkal elvették tőle a pénztárcáját és a táskáját is. A rablók a támadás után elmenekültek a helyszínről.

title]

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2014. június 23-án elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sátoraljaújhelyi 34 éves K. Józsefet és a 34 éves T. Istvánt.

 

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottakat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozásra.

Kapcsolódó cikkeink

Utcai támadót fogott el Miskolcon egy szolgálaton kívüli rendőrkapitány, a kirabolt asszony súlyosan megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Az Egyesült Államok tiltakozni készül amiatt, hogy egy orosz vadászgép a Balti-tenger fölött, nemzetközi légtérben kockázatos módon „fogott el” egy amerikai felderítő repülőgépet – közölte internetes kiadásában vasárnap a The Wall Street Journal (WSJ) és a CNN....

Ámokfutó autóst fogott egy szolgálatba induló NAV pénzügyőr a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen. A balesetet előidéző autós nagy sebességgel cikázva egy szabályosan közlekedő másik járművet szorított le az úttestről.

Buszrongálókat fogott el a rendőrség

Motiválatlan volt azoknak a fiataloknak a tette, akik Borsodnádasdon rongáltak meg két buszt.

 

2019. augusztus 19., hétfő, Huba