A rendőrök visszaadták az ellopott kerékpárokat

Téma: 

Több mint egy tucat kerékpárt lopott el egy férfi Sajószentpéteren az elmúlt egy-két hétben. A rendőrök nemcsak a tolvajt, hanem az orgazdát is beazonosították.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrs lopás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben, mivel az elmúlt egy-két hétben több kerékpárlopásról érkezett bejelentés. A nyomozás adatai szerint a kerékkötő Sajószentpéteren üzletek, közintézmények előtt hagyott bicikliket tulajdonított el. Az eljárás eredményeként a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a helyi férfit, aki összesen 15 kerékpárt lopott el. A járművek közül a rendőrök már többet vissza is adtak a jogos tulajdonosaiknak. A nyomozók az orgazdát is beazonosították, aki átvette a kétkerekűeket tovább értékesítésre.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs lopás és orgazdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két elkövetővel szemben.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkeink

Egy betöréssorozat végére tett pontot a Mezőkövesdi és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság közös akciója. A három elkövetőt elfogásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség, egyben a hatóság kezdeményezte előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelését.

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy kiskertből zöldségeket tulajdonítottak el.

A Szlovák rendőrség egy garázsban megtalálta II. Rákóczi Ferenc ellopott bronzszobrát. Három darabra vágták össze az elkövetők a 180 kilós szobrot.

Eltüzelték az ellopott latrina ajtót

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a három fiatalt, akik egy idős szakáldi hölgy portájáról eltulajdonított fa holmikat szalonnasütés közben elégették.

2020. február 26., szerda, Edina