Saját lakásában verték halálra

Téma: 

Holtan találtak rá egy 53 éves férfira szombaton Gagybátorban, a férfit súlyosan bántalmazták, az elkövetőt elfogták - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Gaskó Bertalan elmondta: a férfit lakásában támadta meg és bántalmazta a gyanúsított, akit alig négy órán belül elfogtak. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Kapcsolódó cikkeink

Fotó: Juhász Regina

Hamarosan véget ér a Nemzetek Sajtversenye, és úgy tűnik a magyar indulót senki sem fogja lekörözni.

A Vidékfejlesztési Minisztérium tavaly arról állapodott meg a nagyobb áruházláncokkal, hogy azok ne népszerűsítsék az importtejet és -sajtot.

EPA

A tej terméktanács szerint míg a kiskereskedelmi láncok döntő többsége már a hazai termelésből származó tejet részesíti előnyben, ugyanakkor sajtból még mindig a külföldiből van több az üzletekben – olvasható a Magyar Idők csütörtöki számában.

Shutterstock

Tavaly mintegy 17 ezer kiskereskedelmi üzletben közel 2500 milliárd forintot költöttek a magyarok, ami 7 százalékkal haladja meg a 2018-as összesített éves forgalmat - közölte a Nielsen piackutató kedden az MTI-vel.

2021. április 13., kedd, Ida