Sajólászlófalva: Nyolc hónapos kislányát bántalmazta egy nő

Téma: 

Nyolc hónapos kislányát bántalmazta az a sajólászlófalvai asszony, aki ellen most az ügyben vádemelést javasol a rendőrség. Könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a kazincbarcikai kapitányság a 21 éves Sz. Szilviával szemben - írta közleményében a Borsod megyei rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a nő a március 7-ét megelőző időszakban az otthonában bántalmazta nyolc hónapos kislányát.

A kazincbarcikai kapitányság a büntetőügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek - tették hozzá.

Kapcsolódó cikkeink

Különleges esemény színhelye volt vasárnap délután Sátoraljaújhely. Nyolc ország – egy nemzet címmel jótékonysági estet szervezett a város önkormányzata, a határon túli magyar diákok anyaországi táboroztatására.

MTI Fotó Vajda János

A kórházban meghalt az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán hétfőn kora reggel történt baleset egyik sérültje, ezzel négyre emelkedett a halálos áldozatok száma.

EPA/Robert Ghement

A francia labdarúgó-válogatott második félidei játékának köszönhetően 2-1-es győzelmet aratott Írország ellen Lyonban, a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében.

 (MTI-fotó: Máthé Zoltán)

Vasárnap megtartotta évértékelő beszédét a miniszterelnök. Orbán Viktor arról beszélt: az elmúlt nyolc év jobban sikerült, mint ahogy várták.

2019. június 20., csütörtök, Rafael