Szegedi Csanád EU-s pénzt ígér az őt zsidóságával szembesítő embernek? http://magyarinfo.blog.hu

Téma: 

Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt - aminek eredetisége több mint valószínű, bár nem igazolt, mindeki kezelje is így - amelyen Szegedi Csanád, a Jobbik képviselője bizonyos pénzügyi forrásokat ígér az éppen őt zsidóságáról tájékoztató férfinak.

A portál olyan hangfelvételt publikált, amelyet állítólag Ambrus Zoltán (képünkön) készített 2010-ben, amikor Szegedi Csanád meglátogatta Borsod megyében a tanyáján. A felvételen a két férfi Szegedi felmenőiről beszélget. Ambrus a hatóságok figyelmét is magára vonta, amikor a rendőrség a roma sorozatgyilkosság ügyében nyomozott a „halálbrigád" után. A férfi tanyáján több fegyvert, illetve robbanószereket is találtak, ami miatt fél évet előzetes letartóztatásban is töltött. Ambrus − a HVG korábbi cikke szerint − aktív szerepet vállalt a Jobbik borsodi frakciójának belharcaiban. Ezen belharcokkal összefüggésben kezdett el Szegedi családi háttere után kutatni, amelynek az egyik eredménye feltehetően a most itt hallható videó. A nem ellenőrzött forrásból származó hangfelvétel végén Szegedi azt állítja, hogy előnyöket tudna biztosítani Ambrus Zoltánnak európai parlamenti forrásokat megemlítve, amelyekből „teljesen legálisan" tudna neki juttatásokat biztosítani, feltehetően azért cserébe, hogy Ambrus az információit ne hozza nyilvánosságra.

A cikk folytatása a kiemelt rovatban folytatódik!

Kapcsolódó cikkeink

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

A nemzeti vasúttársaság hétfőtől megkezdte az idei közfoglalkoztatási programban alkalmazott munkavállalók ütemezett felvételét.

MTI Fotó Czeglédi Zsolt

Célba ért a kormányzati támogatás: már mintegy kétszázezer embernek segítettek a munkahelyvédelmi és a munkahelyteremtő bértámogatásokkal – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikai államtitkára pénteken Hajdúszoboszlón, mielőtt...

Illusztráció

A Szegedi Tudományegyetemen vették ki a kislány fél hasát elfoglaló daganatot. A tumor a szívet is benőtte, Miskolcon vették észre jelentéktelen tüneteket vizsgálva.

2020. július 5., vasárnap, Emese,Sarolta