Szlovák motoros halála Bodrogolaszinál

Téma: 

Egy motoros lelte halálát egy közúti baleset során Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében 2013. április 21-én a délutáni órákban.
Az elsődleges adatok alapján egy motoros összeütközött egy személygépkocsival Bodrogolaszi határában a 37-es számú főútvonalon. A szlovák állampolgárságú motoros a baleset során megsérült. A hozzá érkező mentőhelikopter orvosa azonban már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A személygépkocsiban ülők közül nem sérült meg senki.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Gaskó Bertalan közölte: a helybéli férfi a település Kossuth utcájában közlekedett segédmotor-kerékpárjával, és eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott a bal oldali útpadkára, érintőlegesen egy fának ütközött, majd felborult járművével.

Vonattal „találkozott” a motoros

Bíróság előtt felelhet tettéért az a férfi, aki Ózdon segédmotorkerékpárjával szabálytalanul behajtott a gyalogosok részére kialakított vasúti átkelőbe és ott egy vonómozdonnyal és annak vontatmányával ütközött.

 

Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár motoros szezonnyitó sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a járművek és járművezetők megfelelő felkészülésének fontosságára 2013. március 26-án, Budapesten.

Az előző évhez hasonlóan a Kazincbarcikai Katasztrófavédelmi Kirendeltség komplex vízből mentési gyakorlatot hajtott végre a Vadna- parkban augusztus 15-én.

2020. szeptember 30., szerda, Jeromos