Szolgálaton kívüli rendőr fogott el egy rablót Miskolcon

Téma: 

Utcai támadót fogott el Miskolcon egy szolgálaton kívüli rendőrkapitány, a kirabolt asszony súlyosan megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel. Gaskó Bertalan elmondta, a tiszaújvárosi kapitány szombaton kora este az autójából látta, hogy a közeli buszmegállóban egy idős nőt földre löknek és a támadó a megszerzett táskával elmenekül.
A rendőr futva vette üldözőbe a rablót, akit egy kilométeren belül beért, majd testi kényszert alkalmazva elfogta. A kirabolt 69 éves asszony súlyosan megsérült.
A rendőrség bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás, valamint súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 19 éves girincsi lakos, F. Péter ellen - tette hozzá a szóvivő.

Kapcsolódó cikkeink

Rablókat fogott el a rendőrség

Ketten támadtak egy férfire Sátoraljaújhelyen, a rendőrök egy hét leforgása alatt elfogták a rablókat.

 

Az Egyesült Államok tiltakozni készül amiatt, hogy egy orosz vadászgép a Balti-tenger fölött, nemzetközi légtérben kockázatos módon „fogott el” egy amerikai felderítő repülőgépet – közölte internetes kiadásában vasárnap a The Wall Street Journal (WSJ) és a CNN....

Ámokfutó autóst fogott egy szolgálatba induló NAV pénzügyőr a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen. A balesetet előidéző autós nagy sebességgel cikázva egy szabályosan közlekedő másik járművet szorított le az úttestről.

Buszrongálókat fogott el a rendőrség

Motiválatlan volt azoknak a fiataloknak a tette, akik Borsodnádasdon rongáltak meg két buszt.

 

2019. augusztus 19., hétfő, Huba