Tiszaújváros: Lopott robogóval akart hazamenni

Írta: Németh Csaba , - Frissítve: 6th August, 2013 - 5:32pm

Téma: 

A kismotort nem tudta beindítani, ekkor egy kerékpárt is elemelt a polgári férfi, aki nem jutott messzire, mert elfogták a rendőrök.

Tiszaújváros egyik társasháza elől 2013. augusztus 6-án 1.30 óra körüli időben eltulajdonítottak egy ott leállított robogót. A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök a közelben, az erdő szélén megtalálták ellopott segédmotor-kerékpárt. Az elkövető felkutatása során a járőrök a 35-ös számú főút és a Szederkényi út kereszteződésénél egy kerékpárt toló férfit igazoltattak. A 22 éves Cs. István a rendőrök kérdéseire elmondta, hogy Polgárra indult volna haza, ezért elkötött egy robogót. Mivel nem tudta azt kulcs nélkül elindítani, a motort hátrahagyva, elemelt egy lelakatolt kerékpárt és azzal ment tovább.

A kétkerekű-tolvajt a rendőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra. A polgári férfival szemben lopás vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett kísérlete miatt indított a rendőrség eljárást.

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Ugyanis néhány órával korábban 2013. augusztus 5-én 23.58 órakor az egyik helyi hipermarketből csokoládét lopott. Akkor a biztonsági őrök érték tetten. A kiértesített tiszaújvárosi rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki tettéért.

Kapcsolódó cikkeink