Zsarolt majd elfogták - videóval

Írta: itv , - Frissítve: 17th February, 2015 - 3:57pm

Téma: 

A rendőrök elfogták azt a miskolci férfit, aki egy cégvezetőt akart megzsarolni.

 

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Péter 47 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, egy belvárosi kft. telephelyén 2015. február 6-án, jogtalan haszonszerzés céljából azzal fenyegette meg az ügyvezető igazgatót, hogy amennyiben egymillió forintot nem ad át részére, akkor tönkreteszi a céget és a sértettet is. A zsaroló a pénz kifizetésének időpontját 2015. február 12-ében jelölte meg.

 

A rendőrségre érkezett bejelenést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai és a Miskolci Rendőrkapitányság felderítő alegységének nyomozói a pénzátvételének idejére megszervezett akció során elfogták a zsarolót majd előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. február 14-én elrendelt.

 

Kapcsolódó cikkeink