Zsarolt majd elfogták - videóval

Téma: 

A rendőrök elfogták azt a miskolci férfit, aki egy cégvezetőt akart megzsarolni.

 

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Péter 47 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, egy belvárosi kft. telephelyén 2015. február 6-án, jogtalan haszonszerzés céljából azzal fenyegette meg az ügyvezető igazgatót, hogy amennyiben egymillió forintot nem ad át részére, akkor tönkreteszi a céget és a sértettet is. A zsaroló a pénz kifizetésének időpontját 2015. február 12-ében jelölte meg.

 

A rendőrségre érkezett bejelenést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai és a Miskolci Rendőrkapitányság felderítő alegységének nyomozói a pénzátvételének idejére megszervezett akció során elfogták a zsarolót majd előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. február 14-én elrendelt.

 

Kapcsolódó cikkeink

Egy filmben szerepel majd Superman és Batman - jelentette be Zack Snyder, Az acélember című film rendezője a hétvégén a San Diegó-i Comic-Conon, a képregényimádók ez évi találkozóján.

police.hu

Egy vitás közlekedési helyzetre úgy tett pontot az egyik autós Bükkábrányban, hogy a másik sofőrt leszorította az útról, majd megütötte és megszúrta. A támadót azonosították, majd elfogták a mezőkövesdi rendőrök.

A büntetés-végrehajtásról szóló új jogszabályt készít elő a Belügyminisztérium, ebben a kor követelményeihez igazítják a szociológiai és fogvatartási követelményeket - mondta Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön a Nemzeti Fórum Kölcsey Körének rendezvényén Budapesten.

MTI Fotó: Kallos Bea

A kormány szigorítaná az elektronikus cigaretta (e-cigaretta) használatát és forgalmazását, egy a parlament előtt lévő törvényjavaslat értelmében a jövőben interneten sem lehet majd ilyet vásárolni - mondta az egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerdán...

2019. június 27., csütörtök, László