Biciklit lopott, hogy ne kelljen gyalog hazamennie

Téma: 
Egy fiatalkorú fiú nem akart hazagyalogolni, ezért elkötött egy kerékpárt egy girincsi portáról.
 

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 16 éves körömi fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. március 7-én 18 óra előtt egy girincsi ház udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt, amivel hazatekert.

http://img.somogymegye.net/

A fiatalkorú beismerő vallomásában többek között elmondta, hogy nem akart gyalogolni, ezért kötötte el a kétkerekűt.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2015. április 30-án lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.

 

Kapcsolódó cikkeink

A kép illusztráció. foto: koronaradio.hu

Vendégségből hazafelé tartva egy ruzsai ház melléképületéből lopott kerékpárokat egy szatymazi férfi és párja - közölte a police.hu. A rendőrök a Csongrád megyei Üllésen fogták el a feltételezett elkövetőket.

 

Azonosították a rendőrök azokat a garázsfeltörőket, akik a közelmúltban Tiszaújvárosban több bűncselekményt is elkövettek.

Lopott biciklivel távozott a rendőrségről - elgázolták

Ellopott egy leláncolt kerékpárt, s azzal indult haza kihallgatása után egy fatalkorú tolvaj a miskolci rendőrkapitányságról. A Putnok felé tekerő fiút egy autó elütötte a 26-os úton.

hirhatar.com

Javul a közérzete annak, aki kocsi helyett gyalog vagy biciklivel jár munkába. Könnyebben koncentrálnak, kevesebb stresszről számolnak be, mint azok, akik autót vezetve ingáznak - derült ki egy nagy léptékű, hosszú távú angol kutatásból.

2020. február 20., csütörtök, Aladár,Álmos