Önkormányzati Választás 2014 Fidesz: Pásztor Albert éjszaka zaklatta jelölttársnőjét?

Téma: 

Pásztor Albert újból ékes bizonyítékát adta annak, hogy teljességgel alkalmatlan és méltatlan bármilyen közfeladatra, nem hogy Miskolc vezetésére.

 

Hiszen Pásztor Albert program és mondanivaló hiányában leöntötte magát egy vödör vízzel, bevallotta, hogy esténként ivott, szexbotrányba keveredett, függetlennek hazudta magát, végül egy női polgármester jelöltnek éjnek évadján nyomasztó üzenetet küldött.

 

A miskolci politikában eddig nem volt divat, hogy a polgármester jelöltek sms-ben molesztálják egymást, és egyik a másikat vissza akarja léptetni. De az, hogy a választási vereségtől félő Pásztor Albert éjfélkor próbálja meg inzultálni a kétségbeesett Rózsa Editet, és így próbál meg behatolni Rózsa Edit magánszférájába, az már az ízléstelenség és az emberi alkalmatlanság netovábbja.

Miskolc, 2014. október 8.

 

Soós Attila

a miskolci Fidesz frakció szóvivője

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Illyés Tibor

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a magyar szocialisták hátba támadták Magyarország uniós biztosjelöltjét, amikor azt közölték, hogy nem támogatják Navracsics Tibort.

 

a kép illusztráció

A román rendőrség csütörtök reggel házkutatást tartott annál a szovátai lakosnál, aki a saját portáján állított fel Wass Albert-szobrot, a rendőrök lefoglalták a műalkotást - közölte honlapján a Krónika című erdélyi magyar napilap.

 

Ismeretlen tettesek megrongálták Wass Albert marosvécsi emlékművét. A Kemény-kastély kertjében álló szikláról lefeszítették az író portréját ábrázoló bronzplaketet és megtiporták a koszorúkat.

2019. december 16., hétfő, Etelka,Aletta