Amerika kedvenc kutyát választott

Téma: 

Ismét a labrador retrivert választották az Egyesült Államok legnépszerűbb kutyafajtájának - derült ki a legújabb nyilvántartási statisztika adataiból. A labradorok legújabb győzelmükkel immár negyed évszázadosra növelték uralkodásukat.

A labradorok folytatták 25 éves uralkodásukat, az ötödik helyezésig nem történt nagy változás, azonban a hatodik és tizedik helyezések között alaposan felfordult a rangsor.

Fotó - Wikimedia CommonsA francia bulldogok és a boxerek feljebb kúsztak a népszerűségi ranglétrán, és egy-két ismeretlen kutyafajta is debütált.Forrás: hirado.hu, M1Kép: Wikimedia Commons

Kapcsolódó cikkeink

Stockphoto

"Magyar csodaként" emlegetik Londonban a Tokaji bort. Hazánk egyik leghíresebb bora az idei év egyik legkedveltebb terméke a brit piacon.

Az Amerika Kupa a nemzetközi professzionális vitorlázás csúcsa, ahol a legtapasztaltabb kapitányok és a legjobb legénységek gyűlnek össze, hogy egy olyan környezetben versenyezzenek, ahol nagy a nyomás, állandóak a drámai események és óriási az izgalom.

A feldolgozott élelmiszerekben használt mesterséges adalékanyagok növelhetik a gyulladásos bélbetegségek és az anyagcsere-rendellenességek kockázatát a Nature című brit tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint.

2019. augusztus 24., szombat, Bertalan