Döntetlen a szlovák-angolon, még nem jutott tovább a magyar válogatott

Írta: itv , - Frissítve: 21st June, 2016 - 3:55pm

Téma: 

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában Anglia 0-0-ra végzett Szlovákiával, így Wales mögött jutott tovább, északi szomszédunk pedig négy ponttal lett csoportharmadik.

Az első félidőben a 33. percig kellett várni az első látványos helyzetre, amikor Adam Lallana bombázott kapura, de Matus Kozacik védte a lövést. A szünetben 0-0 volt az állás, ez a szlovákoknak jött jobban, de az angoloknak sem volt rossz eredmény.

MTI/EPA/Mast IrhamAz 53. percben előbb Joe Hart hozta a szívbajt az angol szurkolókra, ugyanis a hatalmas potyáiról (is) híres kapus saját ötösén belül nem volt a helyzet magaslatán.Szintén az 53. percben Nathaniel Clyne jobbról, éles szögből tűzte kapura a labdát,de Kozacik szögletre mentett.Az 56. percben Wayne Rooney állt be Jack Wilshere helyére, és a csapathierarchában elfoglalt pozícióját tökéletesen mutatta, hogy Gary Cahill azonnal átadta neki a csapatkapitányi karszalagot.A mérkőzésen az angolok ugyan aktívabbak voltak, de a szlovákok megőriztek egy pontot.Wales lett a csoportgyőztes, Anglia is a legjobb tizenhat között van, míg Szlovákia négy ponttal harmadik, így a magyar válogatott egyelőre még nem jutott tovább.Az angol válogatott a jövő hétfői nyolcaddöntőben így a magyarokat is felvonultató F csoport második helyezettjével játszik Nizzában.Forrás: M4 SportKép: MTI/EPA/Mast Irham

Kapcsolódó cikkeink