Húsz perc alatt az összes vendégjegy elkelt a walesi–magyar Eb-selejtezőre

Téma: 
Szerdán 10 órakor kezdődött, húsz perc után véget is ért a vendégjegyek árusítása a november 19-én Cardiffban rendezendő Wales–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre.
 

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a vendégdrukkerek részére biztosított 1600 darab, 12 ezer forintos egységáron kínált belépő mindössze húsz perc alatt elkelt. A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek.

MTI Fotó Kovács Tamás

A magyar válogatott november 19-én játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje az Európa-bajnoki szereplés kivívása: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

Forrás: m4sport.hu

Kép: MTI Fotó Kovács Tamás

 

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

Negyed óra alatt elfogták a miskolci rendőrök azokat a rablókat, akik Miskolcon megtámadtak egy fiatal lányt. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást a 25 éves B. Gyulával és fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai alapján a rablók 2013....

m4sport.hu

Minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz a vendég a Groupama Arénában.

MTI Fotó

Egy nap alatt a vendégszektorba szóló összes jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, melyet Splitben játszik a csapat a horvátok vendégeként.

EPA

Telt ház előtt lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen november 15-én, az új Puskás Ferenc Aréna avatómérkőzésén, melyen elbúcsúzik a válogatottól Gera Zoltán.

2020. november 24., kedd, Emma