Ígérgetési kampány folyik Nagy-Britanniában a miniszterelnöki címért

Téma: 

Kedvezőbb feltételeket harcolna ki Nagy-Britannia számára Brüsszelben az egyik, míg eltörölné az áfát a másik jelölt a miniszterelnöki székért folytatott kampányban.

 

A miniszterelnöki posztra is esélyes Boris Johnson volt külügyminiszter például az ígérte, hogy kedvezőbb feltételeket harcol ki Nagy-Britanniának Brüsszelben. Egy másik jelölt, Michael Gove mezőgazdasági és környezetvédelmi miniszter pedig az áfa eltörlését garantálta választóinak – mondta Frank Tibor külpolitikai elemző az M1 aktuális csatornán hétfőn.

hirado.hu

Hangsúlyozta: a jelöltek többsége a konzervatív kormány minisztere, és részesülnek abban a népszerűtlenségben, amely Theresa May kormányát kísérte az utóbbi hónapokban.

Forrás: MTI

Kép: hirado.hu

 

Kapcsolódó cikkeink

Bodrogköz

Az időjárás jelenleg az ország jelentős részén nem rontja az ár- és belvízi helyzetet, a védekezés ugyanakkor a kritikus helyeken változatlanul nagy erőkkel folyik.

Illusztráció

Ahogy a Dunántúl jelentős részén, úgy Vas megyében is folyik az árvízi védekezés, és Nógrád megyében is ismét munkát ad a természet az Ipolyon.

AP

Nem normális, hogy békeidőben katonákra támadnak – értékelte a nagy nyilvánosságot kapott nápolyi esetet Földi László. A polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója kifejtette, hogy nagyon gyorsan rendet lehetne tenni Európában, ha a politika azt hagyná....

2019. június 20., csütörtök, Rafael