Így néz ki Passau az 500 éves rekordot megdöntő árvíz után

Téma: 

Egy német nyelvű árvízi Facebook-oldal képet közölt a passau-i belvárosban található Gottfried-Schäfer utcáról, melyen jól látható a pusztítást. Az áradás a német városban 500 éves rekordot döntött meg.

Kapcsolódó cikkeink

Számos folyó kilépett a medréből Németország déli és keleti részén a hetek óta tartó esőzések következtében. A Duna vasárnap délelőtt több utcát elárasztott a bajor-osztrák határon fekvő Passauban.

MTI Fotó Máthé Zoltán

Minden eddigi rekordot megdöntött az év végi forgalom az üzletekben, a teljes kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot és ebből 100 milliárdnál is többet csak ajándékokra költöttek el az emberek – mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ)...

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az idén is rekordot dönthet a turizmus Magyarországon: a szálláshelyek vendégeinek a száma év végére elérheti a 10 milliót, az általuk eltöltött éjszakák száma meghaladhatja a 25 milliót, az árbevétel pedig a 350 milliárd forintot - mondta a turizmusért felelős...

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

Egy jól menő repülőtér egy ország gazdasági szempontjából aranyat ér – ezt mondta a külgazdasági és külügyminiszter az új reptéri hotel ünnepélyes megnyitóján.

2021. január 16., szombat, Gusztáv