Kapás Boglárka negyedik, Ledecky tarthatatlan

Téma: 
Kapás Boglárka negyedik lett a 400 méter gyors vasárnapi döntőjében a riói olimpián, a számot az amerikai Katie Ledecky nyerte világcsúccsal.
 
A szám 23 éves Európa-bajnoka – aki az egyetlen magyar döntős volt ezen az estén az ezúttal már majdnem teltházas Olimpiai Uszoda “éjszakai” programjában – a táv felénél ötödikként fordult, majd feljött a negyedik helyre, s ugyan a dobogóért is harcban volt, de végül nem tudta lehajrázni a szintén amerikai Leah Smith-t. Azonban 4:02.37 perces idejével így is 1.1 másodperccel megjavította saját országos csúcsát, amelyet májusban a londoni Európa-bajnokságon ért el.
 
MTI Fotó
 
A 19 esztendős Ledecky messze kimagaslott a mezőnyből, óriási fölénnyel, 3:56.46 perces idővel győzött, ezzel közel két másodpercet faragott korábbi, két éve felállított rekordján (3:58.37).
 

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó

Kapcsolódó cikkeink

Indul a negyedik mobilszolgáltató fejlesztése

Az állami konzorcium a bírósági döntés ellenére megkezdi a negyedik mobilszolgáltató fejlesztését - írja a Magyar Nemzet.

Nem kizárt egy negyedik rezsicsökkentés

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem kizárt a negyedik rezsicsökkentés. Kocsis Máté erről hétfőn a Védjük meg a rezsicsökkentést! című fórumsorozat kaposvári rendezvényén beszélt újságírói kérdésre.

MTI Fotó

A képviselők ma interpellálhatják először a negyedik Orbán-kormány tagjait az Országgyűlésben.

M4Sport

A negyedik helyen végzett a magyar női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó a phjongcshangi téli olimpián.

2020. december 3., csütörtök, Ferenc