Minden körülmények között kiállunk Lengyelország mellett

Téma: 

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután Tusnádfürdőn megbeszélést folytatott Piotr Naimskivel, a lengyel törvényhozás (szejm) lengyel-magyar parlamenti csoportjának elnökével, akit ismételten biztosított Magyarország szolidaritásáról - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A beszélgetésen Orbán Viktor kifejtette: Brüsszel Lengyelországgal szembeni fellépése nem fair, igazságtalan, és ellentétes azokkal az eszmékkel, amelyeknek talaján Magyarország áll, s amelyen az uniónak is állnia kellene. A magyar kormányfő biztosította Lengyelországot Magyarország barátságáról és szolidaritásáról – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkeink

Az, hogy iskolák mellett lesznek trafikok már egyáltalán nem ritkaság: a HVG.hu olvasóink rengeteg olyan településről számolnak be, ahol oktatási intézmények mellett nyílt dohánybolt.

Illusztráció

Rekordközelben száguldott el a Föld mellett pénteken a 2012 DA 14 katalógusjelű aszteroida - közölte a NASA, az amerikai űrkutatási hivatal.

EPA/Adi Weda

A Daimler rövidesen döntést hoz egy autógyár felépítéséről Moszkva tágabb körzetében.

MTI Fotó Koszticsák Szilárd

„A 2019-es európai parlamenti választást megnyertük” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédében, a Fidesz–KDNP eredményváró rendezvényén.

2020. február 26., szerda, Edina