Orbán Viktor is részt vesz a Kohézió Barátai kormányfői szintű ülésén

Téma: 

Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz szombaton a Kohézió Barátai csoport következő, kormányfői szintű ülésén, amelyet február elsején tartanak a portugáliai Beja városában – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

A Kohézió Barátai csoport az Európai Unió keleti és déli tagállamainak egyeztető fóruma, és legfőbb célja, hogy az EU új, több éves költségvetésében ne csökkentsék az Európa szegényebb régióinak felzárkóztatását szolgáló úgynevezett kohéziós forrásokat.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó

Prágába utazik csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Ausztria kancellárjával, Sebastian Kurzcal tárgyalnak a visegrádi államok (V4) kormányfői; Orbán Viktor mellett a cseh Andrej Babis, a lengyel Mateusz Morawiecki és a szlovák Peter Pellegrini – tájékoztatta az MTI-t...

Miskolci Fidesz: Valljon szint Mesterházy Attila!

A Fidesz szerint a szocialisták elnöke immár másodszor futamodott meg a felelősség elől, ismét nem ment el az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésére.

KDNP: valljon színt az új köntösbe bújt balliberális koalíció!

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon, és a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól.

Orbán: vész- és óvintézkedés a zárolás

A magyar kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorában beszélt az Ukrajna felett feltehetően lelőtt maláj gépről, Ukrajna helyzetéről, az Európai Unió kapcsán a bevándorlás és munkaerőpiac összefüggéséről és a magyar felsőoktatásról is....

2020. július 6., hétfő, Csaba